Håll ut – Forumet är snart uppe!

Efter stora påtryckningar och otroligt många mail och frågor om vart man kan hitta boende, rums kompisar, jobb osv så vill vi bara informera er om att Forumet givetvis finns kvar på nya Londonsvenskar.com och här kommer ni kunna ställa frågor, träffa vänner, hitta rumskompisar, hitta jobb, sälja & köpa saker osv.

Så länge kan ni diskutera under kategorin Mini Forum i menyn.
Ställ frågor, sök rumskompisar och tjata på!

This entry was posted in MINI FORUMET, Våra dagar av skapande och planering. Bookmark the permalink.

8 Responses to Håll ut – Forumet är snart uppe!

 1. Jannicke says:

  Hej!! Jannicke heter jag, 22 år gammal och söker billigt boende. Är inte så kräsen vad gäller område men vill helst inte utanför zon 2. Är lätt att ha och göra med och kommer överens med de flesta! Städar dessutom efter mig.
  Hör av er på 07707645078!

 2. Mathilda says:

  Hej alla! Jag heter Mathilda, är i full gång med att leta boende i London…
  Är en glad och trevlig tjej som gillar att hänga med mina vänner haha och så klart träffa nya människor! (lovar att städa efter mig)
  Flyttar till London i mars.. så om du söker efter en rumskompis tycker jag absolut att du ska höra av dig till mig lundin.mathilda@gmail.com
  zoon 1-3 jag är intresserad av allt!

  Kram Mathilda

 3. Emelie says:

  Hej!
  Goda nyheter för dom som söker boende i London. Från och med 22 mars blir två rum lediga i Shepherd’s Bush. Perfekt läge. 5 min gång till Shepherd’s Bush Market Station och 10 min gång till Shepherd’s Bush Station. Det är ett hus som delas av just nu mig, Emelie från Hässleholm, Cecilia från Broby, Ebba från Malmö samt 4 australienska killar. Tre av killarna flyttar den 22 mars och då behöver vi fylla 2 rum. Det får plats två personer i varje rum om man vill dela med någon kompis. Hyran ligger på £750/månad per rum. Då ingår allting. El, värme, sky TV, och gratis internationella samtal till fast telefoni. Så man kan ringa hem när man vill.
  Gemensamt kök och livingroom.
  Vi letar efter några som helst är villiga att stanna ett år i huset.
  Om du är intresserad, maila mig på:
  emelie_bengtsson_911@hotmail.com

  mvh
  Emelie

 4. Josefine says:

  Hej på er
  Jag kollade på en tråd i forumet från -08 angående skolan ASAD (academy of the science of acting and directing) och blev inte särskilt peppad till att lägga mina pengar på dem. Åsikterna gick isär men majoriteten verkar anse att det finns många som är bättre. Jag har kommit in på ASAD men har beslutsångest, är det värt att lägga pengarna på den?
  Är det någon som har hört något nytt angående ASAD?

  TACK

  mvh
  josse, 0727331220

 5. Julia says:

  Hej!
  Jag heter Julia och jag letar tillsammans med 2 andra svenska tjejer efter någon som vill flytta in i vår lägenhet i Hackney central. Det är en jättefin fräsch lägenhet med två sovrum (ett med en stor säng och ett med två dubbelsängar) och en terass.
  Vi är alla 20 år och jobbar allihopa.
  Vi söker en tjej som kan flytta in i början av april och vi har inga krav på hur länge du stannar.

  Om det låter intressant, maila mig på
  Julia.grabe@hotmail.com

 6. Alexandra Holmqvist Evans says:

  Hej!
  Jag heter Alexandra och är en tjej som flyttat till london för ca ett halvår sen, jag tänkte bara kolla om det finns någon familj som skulle behöva en barnvakt lite då och då? Ring gärna på 07931574148 eller maila!

 7. Madde says:

  Tjoho! 🙂

  Jag lämnar min lilla bostadsord Boden senast 1 september för att påbörja ett nytt och förhoppningsvis spännande liv i London som färdigutbildad frisör. Vet inte hur länge jag stannar, men minst ett år är iallafall tanken. Hör gärna av er om ni vill ha en jävligt härlig norrlänning som room8! 🙂 – eller har lust att ge mig tips och råd ang. flytten!

  m__adde@hotmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s